87
Ένα λαχταριστό γλυκάκι!!! Ενα θα σας πω, ο γιος μου το τίμησε δεόντως ενώ συννήθως οταν το γλυκό δεν έχει σοκολάτα δεν κάνει τον κόπο να σηκωθεί απο το χαλί και να παρατήσει το αεροπλανάκι και την μπετονιέρα του! Το σιρόπι με το μοσχολέμονο δίνει τέτοια καταπληκτική γεύση στο απλό κατα τα άλλα κεκάκι που όμως το αμύγδαλο στην ζύμη του δίνει ξεχωριστή αέρινη νοστιμιά και τα φρουτάκια έρχονται να δώσουν την φρεσκάδα τους με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου και την βρήκα στον Γαστρονόμο Οκτωβρίου 2009...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com