64
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- κακάο 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κουβερτούρα 310 γρ
- βούτυρο αγελάδος 225 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- λευκό ξύδι 1 κσ
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- κακάο 55 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- ροδοπέταλα -
- ζάχαρη -
Ο Γρηγόρης Γαστεράτος ετοιμάζει μια λιχουδιά που θα αγαπήσουν μικροί μεγάλοι. Υλικά Για το κέικ 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για τη φόρμα 1 κουτ. σούπας (γεμάτη) κακάο 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. γλυκού σόδα μαγειρική 125 γρ. κουβερτούρα 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη 125 γρ. βούτυρο αγελάδος + επιπλέον για τη φόρμα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr