67
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- κιμάς χοιρινός 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ψωμί 4 φέτ
- κύμινο 1 κσ
- δυόσμος 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- χυμός ντομάτας 1 ποτ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
Υλικά - 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος - 300 γρ κιμάς χοιρινός - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο - 4 φέτες ψίχα ψωμί μπαγιάτικο μουλιασμένο σε μαυροδάφνη - 1 κ.σ. κύμινο - 2 κ.σ. δυόσμο αποξηραμένο ή φρέσκο - Αλάτι - Πιπέρι - 1 αυγό Για τη σάλτσα - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 2 ντομάτες φρέσκες ξεφλουδισμένες και τριμμένες στον τρίφτη - 1 ποτ. νερού χυμός ντομάτας - 2 κ.σ. πελτές ντομάτας - 1 κ.σ. ζάχαρη - Νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr