60
Εντυπωσιακή και πολύ νόστιμη τάρτα, με σπιτική τραγανή ζύμη, που σερβίρεται στο τραπέζι σε μία ώρα. Η ζύμη είναι διαφορετική, γίνεται στην κατσαρόλα με ένα κουτάλι, δεν θέλει ψυγείο για να κρυώσει, απλώνεται όπως είναι ζεστή, πανεύκολα, με τα χέρια και ψήνεται αμέσως.Χρησιμοποίησα τα καπελάκια των μανιταριών για να είναι πιο ευπαρουσίαστη η τάρτα. Τα ποδαράκια τα χρησιμοποίησα σε μια σάλτσα ντομάτας, μαζί με λουκάνικο για να υποκαταστήσω τον κιμά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr