49
Υλικά
- κουρού 1 φύλλα
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- καστανή ζάχαρη 60 γρ
- πετιμέζι 120 γρ
- αυγά 3 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 3 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- βρώμη 120 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- καρύδια 150 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 150 γρ
- παγωτό -
ΥΛΙΚΑ Για τη βάση: 1 φύλλο κουρού 1 κ.σ. Flora με 25% βούτυρο Για τη γέμιση: 60 γρ. καστανή ζάχαρη 120 γρ. πετιμέζι 3 αβγά 3 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ½ κ.γ. αλάτι 120 γρ. βρώμη Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 150 γρ. καρύδια 150 γρ. σταγόνες πικρής σοκολάτας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr