248
Υλικά
- καυκαλήθρες 1 ματσ.
- ζοχοί 1 ματσ.
- βλίτα 1 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντοματοπολτός 1 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
Το τσιγαρέλι είναι μια παραδοσιακή συνταγή από την Κέρκυρα που τη φτιάχνουν κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής και όχι μόνο. Είναι ένα γευστικό ορεκτικό με άγρια χόρτα, φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και αρωματικά.
Διάβασε τη συνταγή στο ioannabaltsaki.blogspot.com