81
Υλικά
- μπισκότα digestive 200 γρ
- φρέσκο βούτυρο 3 κσ
- ασπράδι 120 γρ
- ζάχαρη 240 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- ανανάς 6 φέτ
- ζελατίνη 15 γρ
- σιρόπι 3 κσ
- μάνγκο 1 τμχ
- σιρόπι 250 ml
- ζελατίνη 15 γρ
- σαντιγί 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- ανανάς -
- γλυκό κεράσι -
Καλο μηνα! Καθως ειμαστε πλεον στην καρδια της ανοιξης, ας υποδεχτουμε τον Μαϊο με μια δροσερη και ανοιξιατικη προταση. Τσιζ κεϊκ με μους μασκαρπονε και συνδυασμο εξωτικων φρουτων, ανανα και μανγκο. Η ελαφρια οξυτητα των φρουτων εξισορροπει την γλυκυτητα της κρεμας, ενω το μασκαρπονε χαριζει πλουσια γευση. Υπεροχο γλυκακι για ολες τις ωρες, αλλα και ιδανικο επιδορπιο για να σερβιριστει στο τελος ενος πλουσιου γευματος!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com