61
Υλικά
- πανσέτα 1.5 κιλ
- σκόρδο 6 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μέλι 2 κσ
- καπνιστή πάπρικα 1 κσ
- αλάτι 0.5 κσ
- πιπέρι τσίλι 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- θυμάρι 2 κλων
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- σελινόριζα 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- κόκκινο λάχανο 0.25 -
- λεμόνι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- μαγιονέζα 2 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ξύδι 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μέντα 0.5 ματσ.
- καρότο 0.5 κιλ
- πορτοκάλι 1 -
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαυροκούκι -
Από τον Γιώργο Γεράρδο Ημέρα προβολής 15/11/2013 ΥΛΙΚΑ 1 ½ κιλό χοιρινή πανσέτα, ολόκληρη ή σε φέτες 6-7 σκελ. σκόρδο 1 ξερό κρεμμύδι 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα ½ κ.σ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι τσίλι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr