178
Υλικά
- χταπόδι 1 σταγ
- πράσα 4 τμχ
- γλυκοπατάτα 4 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 2 κόκκοι
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ελαιόλαδο 1 φλ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- χυμός ντομάτας 0.5 ποτ
- ντοματοπολτός 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρεμμύδια 1.5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
Υλικά Χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 1200 γρ Πράσα 4 τεμ Γλυκοπατάτες 4 τεμ κομμένες κύβους Δάφνη 1 φύλλο Μπαχάρι 2 κόκκους Κανέλα 1 μικρό ξυλάκι Ελαιόλαδο 1 κούπα του τσαγιού Κρασί κόκκινο 1 ποτήρι του νερού Ντοματοχυμό 1/2 ποτήρι του νερού Ντοματοπολτό 1 γεμάτο κουτάλι της σούπας Πάπρικα γλυκιά- καυτερή 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι - πιπέρι Νερό 1 ποτήρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr