117
Υλικά
- σφολιάτα 1 πκτ
- μήλα 5 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- βανίλια 0.5 κλων
- ζάχαρη 1 κσ
Υλικά 1 πακέτο σφολιάτας (περιέχει 2 φύλλα) 5 μήλα 100 γρ. βούτυρο αγελάδας 250 γρ. νερό 100 γρ. σκούρα καστανή ζάχαρη ½ κ.γ. κανέλα 1 κλαράκι φρέσκο δενδρολίβανο ½ κλωναράκι βανίλιας 1 κ.σ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr