135
Υλικά
- τσάϊ 1 φακ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- χυμός βύσσινο 1 φλ
- βυσσινάδα 3 κσ
- μέλι 1 κσ
Την ιδέα της γρανίτας με το τσάι την είχα δει πριν δυο χρόνια νομίζω σε ένα αμερικάνικο περιοδικό και φυσικά έκανα αμέσως τη δική μου εκδοχή με βυσσινάδα. Έχασα τη σεζόν, δε μου άρεσε και το χρώμα στο αποτέλεσμα και έμεινε τότε. Σε ένα περιοδικό του Παρλιάρου μετά, είδα ότι για το χρώμα φταίει μάλλον το πόσο λίγο τσάι είχα βάλει. Το ξαναδοκίμασα λοιπόν με περισσότερο τσάι. Το χρώμα μπορεί να ήταν πιο έντονο αλλά έντονη ήταν και η γεύση από το τσάι...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com