62
Η εκτέλεση απλή. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ και τα χτυπάμε να ανακατευτούν καλά. Βάζουμε το μπολ στην κατάψυξη να παγώσει. Θα έπρεπε ίσως να το βγάλω μερικές φορές μόλις άρχιζε να παγώνει για να το χτυπήσω, όπως κάνουμε με τα παγωτά, αλλά το έκανα μόνο μια φορά και μετά το ξέχασα. Οπότε δεν ξέρω αν η υφή του θα έμοιαζε με αυτή του παγωτού, τώρα είναι περισσότερο σαν σορμπέ. Είναι πάντως δροσιστικό αλλά μάλλον πολύ πιο πλούσιο σε θερμίδες;-)
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com