131
Υλικά
- κρόκοι 5 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- ασπράδι 3 τμχ
- ζάχαρη 75 γρ
- αμύγδαλα 0.75 φλ
- φουντούκι 0.75 φλ
- καρύδια 0.75 φλ
- φρουί γλασέ 0.75 φλ
Με τον ερχομό της άνοιξης, έρχονται και τα παγωτά. Και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα δροσιστικό παγωτό τις ζεστές μέρες; Το πράγμα χειροτερεύει όταν μιλάμε για παγωτό παρφέ. Ένα παγωτό δηλαδή με στρώσεις από ξηρούς καρπούς και φρουί ζελέ. Και αν δεν σου αρέσει κάτι από αυτά μην ανησυχείς. Μπορείς να το φτιάξεις με παραλλαγές, προσθέτοντας ή αφαιρώντας υλικά!
Δεν χρειάζεται να ψάξεις όλα τα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς σου, αφού μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου, χωρίς παγωτομηχανή. Κάθε κουταλιά θα σε κάνει να ξεχάσεις τις θερμίδες του, που κάπως ξεφεύγουν.
Δεν χρειάζεται να ψάξεις όλα τα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς σου, αφού μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου, χωρίς παγωτομηχανή. Κάθε κουταλιά θα σε κάνει να ξεχάσεις τις θερμίδες του, που κάπως ξεφεύγουν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr