104
Υλικά
- ζύμη σφολιάτας 500 γρ
- κασέρι 350 γρ
- γκούντα 250 γρ
- ασπρομανίταρα 200 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- ρίγανη -
- δυόσμος -
- πιπέρι -
- πάπρικα -
- αλάτι -
- γάλα 1 κούπα/ες
- αυγά 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- γάλα 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- σουσάμι -
Υλικά της συνταγής μας 1
σφολιάτα Χρυσή ζύμη 500 γρ. (2 τεμ.) 350 γρ.
τριμμένο κασέρι Όλυμπος 250 γρ.
τριμμένο Γκούντα 200 γρ.
λευκά μανιτάρια σε μικρά φετάκια για σοτάρισμα 1
πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρά κυβάκια για σοτάρισμα λίγο
ρίγανη λίγο
δυόσμο λίγο
πιπέρι λίγο
πάπρικα αλάτι
ελάχιστο στο μίγμα των μανιταριών 1 κούπα
γάλα 1 αυγό Για το άλλειμα 1 κρέμα
γάλακτος light ή 200 γρ. γάλα 1 κρόκο
αυγό χτυπημένο για από πάνω λίγο
σουσάμι
σφολιάτα Χρυσή ζύμη 500 γρ. (2 τεμ.) 350 γρ.
τριμμένο κασέρι Όλυμπος 250 γρ.
τριμμένο Γκούντα 200 γρ.
λευκά μανιτάρια σε μικρά φετάκια για σοτάρισμα 1
πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρά κυβάκια για σοτάρισμα λίγο
ρίγανη λίγο
δυόσμο λίγο
πιπέρι λίγο
πάπρικα αλάτι
ελάχιστο στο μίγμα των μανιταριών 1 κούπα
γάλα 1 αυγό Για το άλλειμα 1 κρέμα
γάλακτος light ή 200 γρ. γάλα 1 κρόκο
αυγό χτυπημένο για από πάνω λίγο
σουσάμι
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com