51
Υλικά
- σφολιάτα 2 φύλλα
- σουσάμι 2 κσ
- μαργαρίνη 200 γρ
- κρέας 1 κιλ
- μυζήθρα 800 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 0.5 ματσ.
- κρεμμύδια 1 τμχ
- άνηθος 1 φλ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- αλάτι -
- μαργαρίνη 200 γρ
- φρέσκο βούτυρο 50 γρ
Υλικά συνταγής 2 φύλλα σφολιάτας 2 κ.σ. σουσάμι για πασπάλισμα λίγη μαργαρίνη για επάλειψη για τη γέμιση 1 κιλό κρέας αρνίσιο ή κατσικίσιο (ψημμένο) 800γρ. μυζήθρα ½ ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη αλάτι 200γρ. μαργαρίνη λιωμένη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr