235
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 3 ποτ
- αυγά 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 τμχ
- τυρί φέτα 300 γρ
- κεφαλογραβιέρα 300 γρ
- τυρί 300 γρ
- ελαιόλαδο 0.75 κσ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- δυόσμος 1 κσ
Υλικά Καλαμποκάλευρο 3 ποτήρια του νερού Νερό καυτό 1 ποτήρι του νερού Νερό χλιαρό 1 1/2 ποτήρι του νερού Αυγά 3 τεμ. Baking powder 1 τεμ. Τυρί φέτα 300 γρ.ή κεγαλογραβιέρα ή τυριά πικάντικα Ελαιόλαδο 3/4 του ποτηριού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr