39
Μια πολυ γρηγορη πιτουλα με περισσευματα κοτοπουλου και οτι αλλο υπαρχει στο ψυγειο μας. Καλο ειναι να μεινει 20 λεπτα πριν το κοψετε για να κοβεται σε ωραια κομματια. Οσοι το δοκιμασαν με πιτες τορτιγιας μου ειπαν οτι τους θυμισε μεγαλη κρεπα. Ηταν πολυ,πολυ νοστιμο! Μπορειτε να προσθεσετε οτι υλικα εχετε διαθεσιμα, μανιταρια, πιπερια ή να παραλειψετε το κρεας και να βαλετε μονο τα τυρια και λιγο ζαμπον. Η συνταγη ειναι της Α.Μπαρμπαριγου....
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr