55
Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις έτοιμες σας το εγγυώμαι!!! Ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό και ζυμώνουμε (μπορεί να μη το χρειαστεί όλο το νερό). Έπειτα περνούμε μια μπάλα ζύμης στο μέγεθος της μπάλας του γκολφ και την πατάμε για να γίνει λεπτή, Την ψήνουμε σε αντικολλήτικο μέχρι να ροδίσουν και οι δυο μεριές χωρίς λάδι. Η συνταγή με κάποιες παραλλαγές είναι της Α. Μπαρμπαρίγουwww.google.comwww.in.grwww.mozilla.com
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com