259
..Προτίμησα να κάνω την ζύμη με αλευρι σίκαλης, πρώτον γιατί το είχα καιρό και έπρεπε να το ξεφορτωθώ πριν αρχίσει να κατοικείται και δέυτερον γιατί ήθελα να δώσω στην τάρτα ένα πιο rustical άρωμα και γευση. Η γέμιση έγινε με λαχανικά που είχα στο ψυγείο και που τώρα το καλοκαίρι τα βρίσκουμε σε κάθε υπαίθρια αγορά και πολλοί ακόμα και στον κήπο τους. Το δέσιμο αυτών έγινε με μυζηθρα, ανθότυρο, φέτα και...εντάξει, μερικά αυγά....
Διάβασε τη συνταγή στο royal-coconut.blogspot.com