103
Υλικά
- σπανάκι 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- τυρί φέτα 200 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κφτ κγ
- γάλα 300 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
Υλικά Για την γέμιση Σπανάκι 500 γρ Κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα Άνηθο 1/2 ματσάκι Αλάτι-πιπέρι Τυρί φέτα 200 γρ Για την ζύμη Μαγιά ξερή 1 φακελάκι Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού Ζάχαρη 1 κοφτό κουταλάκι γλυκού Γάλα 300 ml ζεστό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Αυγά 2 μόνο τους κρόκους για άλειμμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr