69
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 4 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- σπανάκι 200 γρ
- ελαιόλαδο 1 κγ
- μουστάρδα 1 κγ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- αλεύρι 1 φλ
- ασπράδι 1 τμχ
- κορν φλέικς 1 φλ
- κουνουπίδι 700 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- βούτυρο 3 κσ
- ελαιόλαδο 1 κγ
4 φιλέτα κοτόπουλου 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελ. σκόρδο 200 γρ. baby σπανάκι 1 κ.γ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μουστάρδα απαλή Kalamata Papadimitriou 250 γρ. Αrla φρέσκο τυρί κρέμα ½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα Αλάτι-πιπέρι 1 φλ. αλεύρι 1 ασπράδι αβγού 1 φλ. κορνφλέικς 700 γρ. κουνουπίδι 2 σκελ. σκόρδο 3 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 κ.γ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr