by admin

Κοπανάκια κοτόπουλου με μπέικον και ελιές. Μπασμάτι με κρόκο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Βάζουμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.Έπειτα περιχύνουμε το φαγητό μας με το κρασί και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά γυρίζοντας τα κοπανάκια μερικές φορές .Κόβουμε τις ελιές στη μέση , τις ρίχνουμε στο φαγητό και ψήνουμε ακόμη 10 λεπτά.Αφήνουμε να βράσει για 12 -15 περίπου λεπτά σε μέτρια φωτιά προσέχοντας αν χρειαστεί να προσθέσουμε κι άλλο νερό (ανάλογα το πόσο μαλακό θέλουμε το ρύζι).
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Πουλερικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr