81
Υλικά
- κοτόπουλο 1300 γρ
- μπύρα 500 ml
- δεντρολίβανο 1 κλων
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- κάρυ 1 κγ
- ντομάτα 1 κγ
- πολτός σκόρδου 1 κγ
Η μπύρα παντρεύεται ωραία με το κοτοπουλάκι, το νοστιμίζει και το αρωματίζει. Κοτοπουλο με μπύρα λοιπόν, εγώ χρησιμοποίησα μία τσέχικη lager, αλλά και κόκκινο κάρρυ, γιά μία εξωτική νότα.
Γιά τους βιαστικούς, το μαρινάρισμα μπορεί και να παραλειφθεί χωρίς να αλλάξει και πολύ το γευστικό αποτέλεσμα. Εγώ το προτιμώ, γιατί έχω ένα θέμα με την μυρωδιά του κοτόπουλου.
Γιά τους βιαστικούς, το μαρινάρισμα μπορεί και να παραλειφθεί χωρίς να αλλάξει και πολύ το γευστικό αποτέλεσμα. Εγώ το προτιμώ, γιατί έχω ένα θέμα με την μυρωδιά του κοτόπουλου.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com