by admin

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΡΡΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η μπύρα παντρεύεται ωραία με το κοτοπουλάκι, το νοστιμίζει και το αρωματίζει. Κοτοπουλο με μπύρα λοιπόν, εγώ χρησιμοποίησα μία τσέχικη lager, αλλά και κόκκινο κάρρυ, γιά μία εξωτική νότα.
Γιά τους βιαστικούς, το μαρινάρισμα μπορεί και να παραλειφθεί χωρίς να αλλάξει και πολύ το γευστικό αποτέλεσμα. Εγώ το προτιμώ, γιατί έχω ένα θέμα με την μυρωδιά του κοτόπουλου. 
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: κοτόπουλο κατσαρόλας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com