81
Ο βακαλάος αλά ναπολετάνα, προκύπτει από τον συνδυασμό του κλασσικού τηγανητού μπακαλιάρου μέ νόστιμη σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή περικλείει όλα τα υπέροχα αρώματα της μεσογειακής κουζίνας και τα υλικά που αγαπάει η ναπολετάνικη παράδοση. Η σάλτσα περιέχει μόνο σκόρδο και όχι κρεμμύδι, γιατί οι ναπολετάνοι ποτέ δεν τα παντρεύουν μέσα στην σάλτσα! Αντζούγιες, κάππαρη και μαύρες ελιές συμπληρώνουν την γεύση και τα αρώματα. Το μαγείρεμα ολοκληρώνεται στον φούρνο, αλλά μπορεί να γίνει και στην κατσαρόλα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com