216
Υλικά
- φιλέτο σολομού 700 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόλιανδρο 1 χούφτ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- τζίντζερ 1 κγ
- σχοινόπρασο 1 κσ
- ψωμί του τόστ 2 φέτ
- αλάτι 1.5 κγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Ο σολωμός είναι ένα πολύ θρεπτικό ψάρι που μπορεί εύκολα να γίνει η βάση για αφράτα κεφτεδάκια σολωμού που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια. Τα κεφτεδάκια ψήνονται στον φούρνο οπότε είναι πολύ υγιεινά και διατηρούν όλη τη γεύση τους! Αν τα συνδυάσουμε μάλιστα με μία εξωτική σάλτσα τεριγιάκι ή σάλτσα γλυκού τσίλι, τότε το πιάτο αυτό θα ενθουσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr