96
Υλικά
- ξιφίας 400 γρ
- τζίντζερ 10 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- ροζ πιπέρι -
- σχοινόπρασο 0.25 ματσ.
- λευκό ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
Από τον Chef Βασίλη Σικαλιά ,400 γρ. φιλέτο ξιφία Ξύσμα από τζίντζερ (περίπου 10 γρ.) Ξύσμα & χυμό από 1 λεμόνι Ξύσμα & χυμό από 1 πορτοκάλι Ξύσμα & χυμό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr