by gastronomos

Ψητά φιλέτα σφυρίδας σε σάλτσα κάππαρης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 4 φέτες σφυρίδας των 180 - 200 γρ. η κάθε μία 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι χοντρό, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα κάππαρης τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια από 1 ματσάκι μαϊντανό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο ψαριού
Συνταγή από Ντίνα Νικολάου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr