67
Αυτό είναι απο αυτά τα φαγητά που όσο πλησιάζεις στο τραπέζι κρατώντας το, βλέπεις σε slow mo τα μάτια όλων να καρφώνονται πάνω του και στόματα να ανοίγουν κραυγές επιφωνήματα χαράς να ξεφύγουν. Το σπιτικό σκορδόψωμο. Αυτό με το ελαφρώς μπαγιατεμένο ψωμί, με το φρέσκο σκόρδο να ψήνεται παρέα με λιωμένα τυριά και φρέσκα αρωματικά, αυτό το σκορδόψωμο που δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως μέχρι να τελειώσει. Αν δεν έχεις φτιάξει ποτέ σπιτικό σκορδόψωμο, τότε σήκω, μάζεψε τα υλικά και φτιάξτο σήμερα. Και κάτι μου λέει ότι από εδώ και πέρα θα αγοράζεις 2 ψωμιά από τον φούρνο, ένα για να το τρως φρέσκο και ένα για να το αφήσεις 2 μέρες να μπαγιατέψει και να φτιάξεις σκορδόψωμο…
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com