by admin

Πατατοσαλάτα πολύχρωμη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι πατάτες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ποτάσιο και μαγνήσιο και γι’ αυτό είναι καλύτερο να τις βράζουμε ολόκληρες και όχι κομμένες, διότι θα χάσουν τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχουν. Μια πατατοσαλάτα, πάντα νόστιμη και λαχταριστή, συνοδεύει πιάτα χωρίς άμυλο, γιατί συμπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά τους.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: πατατοσαλάτα, πολύχρωμη σαλάτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com