234
Υλικά
- άισμπεργκ 1 τμχ
- μαρούλι σγουρό 1 τμχ
- ρόκα 10 φύλλα
- καλαμπόκι 1 φλ
- κρουτόν 1 φλ
- παρμεζάνα 50 γρ
- ξύδι βαλσαμικό -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
Υλικά Άισμπέργκ 1 τεμ Μαρούλι σγουρό 1 τεμ Ρόκα 8-10 φυλλαράκια Καλαμπόκι 1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένο Κρουτόν 1 φλιτζάνι τσαγιού Παρμεζάνα 50 γρ τριμμένη Βαλσάμικο Ελαιόλαδο Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr