Σαλάτα με καρπούζι, φέτα και ελαιόλαδο Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 19/01/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 750 γρ. καρπούζι, καθαρισμένο από τα κουκούτσια 100 γρ. ζάχαρη 30 γρ. ζελατίνα σε φύλλα (δηλαδή έξι φύλλα των 5 γρ. ή δώδεκα των 2,5 γρ.) 50 γρ. χυμός λεμονιού 100 γρ. λευκό γλυκό κρασί Σερβίρισμα φύλλα φρέσκιας μέντας ή δυόσμου, ψιλοκομμένα φέτα λίγο ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις