119
Υλικά
- πορτοκάλια 0.5 -
- αγγούρι 1 τμχ
- μαρούλι 12 φύλλα
- ελαιόλαδο 30 ml
- λεμόνι 0.5 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 2 κσ
- μέλι 2 κγ
- αλάτι -
Υλικά 1 ρόδο καθαρισμένο 1/2 πορτοκάλι 1 αγγούρι 12 φύλλα μαρουλιού. Για τη sauce 30 ml ελαιόλαδο Χυμό από μισό λεμόνι 2 κ.σ. χυμό πορτοκάλι 2 κ. γλ. Μελι Ελάχιστο αλάτι Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα λαχανικά....
Διάβασε τη συνταγή στο www.nostimesyntages.gr