82
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 6 άτομα)150 γρ. φρέσκα φύλλα ρόκας, πλυμένα και στραγγισμένα150 γρ. ρόδια (σπόροι)150 γρ. παρμεζάνα κομμένη σε φλούδες2 φέτες ψωμί του τοστ1 κ. σούπας φρέσκο βούτυροΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ3 σκελ. σκόρδου ψιλοκομμένες1 κ. γλ. πελτές ντομάτας5-6 φύλλα βασιλικού1 κ. γλ. μουστάρδα1 κ. γλ. ξύδι βαλσαμικό1/2 φλ. τσ. παρθένο ελαιόλαδο1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Υλικά
- ρόκα 150 γρ
- ρόδι 150 γρ
- παρμεζάνα 150 γρ
- ψωμί του τόστ 2 φέτ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- βασιλικός 6 φύλλα
- μουστάρδα 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 6 άτομα)150 γρ. φρέσκα φύλλα ρόκας, πλυμένα και στραγγισμένα150 γρ. ρόδια (σπόροι)150 γρ. παρμεζάνα κομμένη σε φλούδες2 φέτες ψωμί του τοστ1 κ. σούπας φρέσκο βούτυροΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ3 σκελ. σκόρδου ψιλοκομμένες1 κ. γλ. πελτές ντομάτας5-6 φύλλα βασιλικού1 κ. γλ. μουστάρδα1 κ. γλ. ξύδι βαλσαμικό1/2 φλ. τσ. παρθένο ελαιόλαδο1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr