79
Υλικά
- κρεμμύδια 90 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- πορτοκάλι 150 ml
- ζωμός 120 ml
- ελαιόλαδο 30 ml
- ηλιέλαιο 30 ml
- κρεμμύδια 90 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός πορτοκαλιού 90 ml
- ζωμός κρέατος 120 ml
- κέτσαπ 60 ml
- κέτσαπ 90 γρ
- Worcestershire sauce κσ
- σελινόπορος κγ
- μυρώνια 2 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 30ml. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 90γρ. κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 150ml. πορτοκάλι (ο χυμός του) 120ml. ζωμό από κόκκαλα μοσχαρίσια 60ml. σως για κρέατα ή καυτερή κέτσαπ 90ml. κέτσαπ 60ml. Worcestershiresauce ½ κ.γ. σπόρους σέλινου (προαιρετικά) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr