by admin

Πάστα καυτερής πράσινης πιπεριάς

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Φέτος, το έχω ξαναγράψει, το "παίξαμε" αγρότες.Είναι πολύ όμορφη εμπειρία να βλέπεις τα μποστανάκια να αυξάνονται κι' ας μην ξέρεις ΟΥΤΕ τα βασικά για να τα περιποιηθείς, που λένε.'Eτσι, μας προέκειψαν οι μελιτζάνες, οι πιπεριές και ελάχιστες ντομάτες με φυσική γεύση στο εξοχικό. Αλλά βάλαμε και για πλάκα 4-5 ρίζες με πιπεριές και στην ταράτσα μας στην Αθήνα.Όμως ο καλός μου επέλεξε 2 απο αυτές να είναι καυτερές. Και μιλάμε για πολύ καυτερές. Ούτε να τις κόψεις σε κομματάκια δεν μπορείς γιατί "ζεματάνε" τα χέρια.Που να τις βάλω λοιπόν; Για σαλάτα ούτε λόγος, από λάθος μόνον το έκανα την πρώτ
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com