77
Υλικά
- μανιτάρια 1 κονσέρβα
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- μουστάρδα 1 κγ
- γάλα 0.25 ποτ
- κορν φλάουρ 4 κσ
1 κονσέρβα μανιτάρια
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1 κύβο βοδινού λιωμένο σε 1 ποτήρι ζεστό νερό
1 κ.γ. μουστάρδα
1/4 του ποτήριου γάλα
3 ποτήρια νερό
4 κ.σ. κορν φλαουερ
Αλάτι-Πιπέρι
Λάδι
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1 κύβο βοδινού λιωμένο σε 1 ποτήρι ζεστό νερό
1 κ.γ. μουστάρδα
1/4 του ποτήριου γάλα
3 ποτήρια νερό
4 κ.σ. κορν φλαουερ
Αλάτι-Πιπέρι
Λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr