153
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ανθόνερο 3 κσ
- κουβερτούρα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 30 γρ
- κονιάκ 1 κσ
Αν αγαπάτε την αμυγδαλόπαστα απλά θα τα λατρέψετε. Υλικά για το μάρζιπαν 125 γρ. άχνη ζάχαρη 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 200 γρ. Πούδρα αμυγδάλου 1 αυγό 3 κ.σ. ανθόνερο * Αντί για ανθόνερο μπορούμε να βάλουμε εσάνς αμυγδάλου και να προσθέσουμε και 1 κ.σ. νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net