155
Υλικά
- μανιτάρια 300 γρ
- πράσα 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ρίγανη -
- θυμάρι -
- ζωμός λαχανικών 700 ml
- ελαιόλαδο 2 κσ
- sour cream -
- στραγγιστό γιαούρτι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Είπα να φτιάξω μανιταρόσουπα σε μία απλή εκδοχή της και το λέω αυτό γιατί στο μέλλον θα κάνουμε την μανιταρόσουπα όπως την κάνουν στην Πολωνία, εκεί μάλιστα σε μερικά εστιατόρια την σερβίρουν και σε πιάτα φτιαγμένα από ψωμί. Πάμε να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε μία τυπική μανιταρόσουπα λοιπόν..
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr