143
ΥΛΙΚΑ :1/2 κιλό θράψαλα και 1/2 κιλό μοσκιοί τεμαχισμένα.2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες1 ματσάκι μάραθο1 ματσάκι καυκαλήθρεςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:Μαραίνουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα τεμαχισμένα θράψαλα και μοσκιούς πιπερωμένα (όχι αλάτι γιατί περιέχουν πολύ). Ανακατεύουμε για κάμποση ώρα μέχρι να πάρουνε χρώμα και προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό. Αφήνουμε να βράσουν γιατί από τη φύση τους είναι σκληρά και όταν κοντεύουν να πιούν το νερό προσθέτουμε τα μυρωδικά. Αυτά βράζουν πολύ γρήγορα. Σβήνουμε αφού φροντίσουμε να μείνει και λίγο ζουμάκι. Στο σερβίρισμα ρίχνουμε και λεμόνι γιατί του
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com