42
Υλικά 1 χταπόδι1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένοκρεμμυδάκια κοκάρια περίπου όσο το βάρος του χταποδιού½ φλιτζάνι ξύδιλάδι1 ποτηράκι του κρασιού κρασί1 κονσέρβα χυμό ντομάτας1 ξύλο κανέλλας2 φύλλα δάφνης1 κ.γλ. ζάχαρη¼ κ. γλ. ΜπαχάριΑλάτι-πιπέρι ΕκτέλεσηΠλένουμε και καθαρίζουμε το χταπόδι. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό και ξύδι να μαλακώσει. Στο μεταξύ καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια. Μόλις μαλα
Διάβασε τη συνταγή στο hungryforhungry.blogspot.com