by admin

Χτένια με σκόρδο & λεμόνι, σε κουσκούς με Μεσογειακά αρωματικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα χτένια είναι από τις πιο ηδονικές θαλασσινές απολαύσεις και δυστυχώς σπάνια τα βρίσκει κανείς σε μενού ελληνικού εστιατορίου και ακόμη πιο σπάνια μαγειρεύονται σε οικιακές κουζίνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, τα χτένια απαιτούν ιδιαίτερο σεβασμό και τεχνική στο μαγείρεμα και η συνταγή πιο κάτω είναι μια αφορμή για να την γνωρίσουμε.
Τα χτένια ταιριάζουν απόλυτα με βούτυρο, σκόρδο και κάποιο όξινο στοιχείο, που συνήθως είναι λεμόνι ή λευκό κρασί και το ιδανικό τους μαγείρεμα στοχεύει σε μια νόστιμη χρυσαφιά κρούστα στα άκρα τους με το κέντρο τους να ξεπερνά οριακά το ημιδιάφανο.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr