65
Υλικά
- ασπράδι 6 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- αλεύρι 180 γρ
- κορν φλάουρ 20 γρ
- κακάο 20 γρ
- κρέμα γάλακτος 120 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- γάλα 120 γρ
- κρόκοι 8 τμχ
- κρέμα γάλακτος 450 γρ
- σοκολάτα 450 γρ
- ζελατίνη 2 φύλλα
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- μέλι 10 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 100 γρ
Υλικά για το παντεσπάνι 6 ασπράδια αυγών 180 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών 180 γρ. αλεύρι 20 γρ. κορν φλάουρ 20γρ. κακάο Για την κρέμα 120 γρ. κρέμα γάλακτος 60 γρ. ζάχαρη 120 γρ. γάλα 8 κρόκοι αυγών 450 γρ. κρέμα γάλακτος κτυπημένη ελαφρά 450 γρ. σοκολάτα γάλατκος λιωμένη 2 φύλλα ζελατίνας Για το γλάσο 100 γρ. κρέμα γάλακτος 10 γρ. μέλι 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Για το ντεκόρ 1 φάκελο έτοιμη σαντιγή 125 γρ κουβερτούρα 1 πακέτο πουράκια ...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com