111
Υλικά
- μπισκότα digestive 250 γρ
- βρώμη 50 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- ταχίνι 50 γρ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
- λάϊμ 2 τμχ
- ζελατίνη 15 γρ
- εκχύλισμα αμυγδάλου 6 σταγ
- αχλάδια 8 τμχ
- ξερά σύκα 6 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- ζάχαρη 50 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 120 ml
ΥΛΙΚΑ Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα τύπου Digestive 50 γρ. βρώμη 80 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ταχίνι Για την κρέμα: 500 γρ. Arla Φρέσκο τυρί κρέμα light 300 γρ. Arla κρέμα γάλακτος light 80 γρ. ζάχαρη άχνη Ξύσμα & χυμό από 2 λάιμ 15 γρ. ζελατίνη 5-6 σταγόνες απόσταγμα αμυγδάλου Για τη μαρμελάδα: 8 αχλάδια 5-6 σύκα αποξηραμένα 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού 50 γρ. ζάχαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr