Καταχωρήθηκε στις 20/01/15
Υλικά
- αυγά
- ζάχαρη
- κρέμα γάλακτος
- αλεύρι
- μπέκιν πάουντερ και 10 ακόμα υλικά
Για το παντεσπάνι 3 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλ. ζάχαρη 3/4 φλ. κρέμα γάλακτος 3/4 φλ. αλεύρι 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ. σόδα 1/2 κ.γ. κανέλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο 2 πρέζες αλάτι Για γέμιση και επικάλυψη 2 κ.σ. άχνη 2 κ.σ. κακάο 1/3 φλ. φουντούκια ψιλοκομμένα 1 φλ. πραλίνα σοκολάτας 1 φλ. χτυπημένη άγλυκη σαντιγί 1 φλ. τρίμμα σοκολάτας
Διάβασε τη συνταγή στο http://www.argiro.gr