110
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- αλεύρι 125 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- κακάο 30 γρ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια 1 φακ
- κρέμα στιγμής 1 φακ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
Συνταγή και φωτογραφία απο την Σόφη Τσιώπου Υλικά: Για το παντεσπάνι 5 αυγα 125 γρ.ζάχαρη 125 γρ.αλεύρι 2 κ.γ μπέικιν 1 βανίλια 30 γρ.κακάο Για το σιρόπι 1 κούπα ζαχαρη 1 κουπα νερο 1 βανιλια χυμο 1/2 λεμονιου Για την καραμέλα 1 φακελάκι γκαρνί σκόνη βανίλια 1 φακελάκι κρέμα στιγμής ΓΙΩΤΗΣ καραμέλα(86γρ.) 200 γρ.κρέμα γάλακτος 250 γρ.γάλα φρέσκο 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο(χρειαζόμαστε το μισό)
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr