by admin

Σεντ Εμιλιόν Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά Μακαρόν 175 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 75 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 75 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα 40 γρ. κρασί λευκό ξηρό 10 γρ. μέλι 2 ασπράδια αυγών Μους σοκολάτα 250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 150 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου (πρέπει να είναι πολύ μαλακό) 6 ασπράδια αυγών ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: μακαρόν, τούρτα μους σοκολάτας
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr