Τιραμισού με ρικότα και ελληνικό καφέ Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 25/11/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η ελληνική εκδοχή του τιραμισού μας αρέσει εξίσου...Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρικότα και την ανακατεύουμε με αυγοδάρτη, προσθέτοντας σταδιακά έναν-έναν τους κρόκους. Χτυπάμε στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykesistories.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις