80
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- φαρίνα 150 γρ
- φράουλες 250 γρ
- παντεσπάνι 2 τμχ
- άνθος αραβοσίτου 1 φακ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- μαρμελάδα φράουλα 3 κσ
Ήρθε η Άνοιξη, οι ημέρες θα γίνονται μεγαλύτερες και θα βλέπουμε λουλούδια να ανθίζουν παντού. Αυτό από μόνο του είναι ένας καλός λόγος για να χαμογελάμε περισσότερο από όσο αυτή η τούρτα μάς δείχνει τον τρόπο. Ας ονειρευτούμε καταγάλανους ουρανούς, μικροσκοπικά πράσινα μπουμπούκια, που εμφανίζονται στα κλαδιά, για να μεταμορφωθούν σε φρέσκα πολύχρωμα λουλούδια και που σε πολλά μέρη έκαναν ήδη αισθητή την παρουσία τους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es