57
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 4 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- σοκολάτα gianduja 200 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 50 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 70 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- γλυκόζη 1 κσ
- φουντούκι 50 γρ
Μια νόστιμη τούρτα με την υπέροχη γεύση της σοκολάτας gianduja που θα σας ενθουσιάσει !!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr