334
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ
- κακάο 30 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- κρέμα γάλακτος 700 γρ
- κουβερτούρα 700 γρ
- μέλι 70 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- ρούμι 60 γρ
Υλικά Βάση 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Γκανάς 700 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 700 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 70 γρ. μέλι Σιρόπι 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. νερό 60 γρ. ρούμι μαύρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr